marți, 18 decembrie 2012

TURNEUL EXOTIC




Ingrediente
5 felii sunca presata
4 rondele de ananas din compot
150 gr cascaval
4 lg ulei de masline
piper mozaic din rasnita Kotanyi
un ardei iute rosu

Mod de preparare
Feliile de sunca se taie rondele la dimensiunea rondelelor de ananas si se prajesc usor in doua linguri de ulei.Dupa ce am prajt sunca ,prajim si rondelele de ananas.Atat sunca cat si ananasul se pun pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Alegem o forma termorezistenta si incepem sa montam turnuletul . La baza aseazam o felie de ananas dupa care radem cascaval,asezam si rondeaua de sunca radem din nou cascaval…procedam la fel pana ce se termina ,cu mentiunea ca deasupra sa ramana felia de sunca peste care radem desigur cascaval din abundenta.Condimentam cu piper si introducem forma la cuptor pana se gratineaza frumos.
Se garniseste cu felii de ardei iute rosu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu