Un Cordon Bleu
ce iese din tiparele clasice va prezentam azi . Speram ca aceasta
combinatie de ardei copt si cascaval sa fie pe placul vostru.
Ingrediente :
1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui, curcan,
ardei copti (grasi, kapia , sau putem folosi ardeii copti conservati la borcan daca nu avem chef de copt ),
bastonase de cascaval,
sare, piper dupa gust,
oua, faina, pesmet,
Taiem
cotletul in felii mai grosute( circa 1 cm), le batem subtiri intre doua
pungi (in acest mod se bate carnea mai subtire, nu se rupe si nici nu
stropim in jur). Se sareaza si pipereaza fiecare felie batuta.Ardeii
grasi sau kapia se coc pe plita , se sareaza apoi se curata de pielita
si seminte. Pe bucata de carne subtiata asezam o jumatate de ardei
copt(sau unul intreg daca nu este prea mare ), o bucatica de cascaval pe
care il taiem bastonas(se poate si razui cascavalul si il punem razuit
peste ardei). Rulam carnea, inchidem capetele, le dam prin faina, ou,
pesmet si le prajim in ulei incins pana devin aurii.
Le putem servi cu garnitura de cartofi prajiti , cu bulgarasi de cartofi prajiti sau cu legume sotate.
Pofta Buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu