duminică, 16 decembrie 2012

Carnaciori umpluti la gratar











Ingrediente:
4 bucati carnaciori afumati mai grosi si mai lungi (carnaciorii Trandafiri )
100 gr cascaval
2 linguri mustar iute (sau dulce )
2 linguri ketchup
1 ceapa mica
felii de slanina subtiri
Preparare :
Ceapa se curata , se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem .
Ungem crestatura cu mustar , adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita. Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.
Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.
Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog.
Pofta Buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu