vineri, 14 decembrie 2012

CARNACIORI IN ALUAT


INGREDIENTE:
1 pachet aluat de foetaj,
carnaciori,
seminte de in, de susan,chimen,
ou pentru a unge aluatul,
1 praf de sare,

PREPARARE:

Aluatul de foetaj cumparat il lasam la dezghetat in frigider. Presaram masa de lucru cu faina si intindem aluatul dezghetat. Il taiem fasii apoi infasuram carnaciorii . Ungem aluatul cu ou ( oul il batem putin cu o furculita cu putina sare ) si presaram deasupra dupa placul fiecaruia seminte de in , susan , chimen ….


Asezam carnacioriii rulati in tavata tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pana aluatul se rumeneste frumos .
Servim cu un sos de rosii picant , ketchup , sos de rosii si ghimbir ,sos de maioneza fiarta dupa care putem servi o bere rece sau un vin , dupa dispozitia fiecaruia.


Pofta Buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu