Ingrediente:
Ingrediente rulouriun piept pui 6 felii sunculita taraneasca 200gr cascaval 6 frunze salata verde 6 ciuperci potrivite un castravete murat gogosari murati sare piper
Garnitura
cartofi 500 grpatrunjel verde un plic Sos pesto cu ciuperci de la Kotanyi 4 linguri smantana 6 ciuperci potrivite | |
| |
Mod de preparare:
Pieptul
de pui se feliaza in 6 bucati care se bat usor cu ciocanul de
snitele.Le saram si piperam.Pe fiecare bucata radem un pic de cascaval
dupa care asezam frunza de salata .Peste ia se pune felia de
sunculita,apoi ciupercuta taiata lame.La final asezam si fasiile de
gogosar si castravete,mai radem inca un pic de cascaval,rulam si prindem
cu scobitori ca sa nu sa se desfaca.Rulourile astfel obtinute se aseaza
intro tava in care am pus un pic de ulei si apa.Se tin la cuptor pana
ce se rumenesc deasupra.Intre timp preparam sosul Pesto exact dupa instructiunile de pe plic innobilandu-l cu smantana si ciuperci proaspete. Rulourile se servesc alaturi de cartofii natur si sos. |
duminică, 16 decembrie 2012
RULOURI CU SOS PESTO SI CIUPERCI
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu