Ingrediente
pentru 1 portie
200gr cotlet porc cu os
3 felii de bacon
1 rondea de ananas
50 gr unt
2 lg ulei de masline
sare
piper
boia de ardei dulce
condiment pentru cotlet de la kotanyi
sare
Garnitura
amestec de legume
piure de cartofi
Mod de preparare
Cotletul
de porc se condimenteaza cu amestecul de condimente de mai sus (dupa
gust)si se lasa la frigider cam 2 ore.Se scoate se taie pe din doua
formand un buzunar in care punem felia de ananas invelita in bacon.Se
prinde cu scobitori si se pune la prajit cate 6 min pe fiecare parte in
untul amestecat cu uleiul de masline.
Se serveste alaturi de amestec de legume sote si un piure de cartofisau dupa preferinta fiecaruia.
Ps
.Piureul de cartofi l-am preparat astfel:cam 300 gr cartofi fierti se
paseaza ii amestecam cu un ou mai micut, 2 lg cascaval ras sare si un
praf de nucusoara.Se toarna pe hartie de copt sub forma de rozete si se
da la cuptor pentru 10 min pana se gratineaza putin.Cantitatile ajung
pentru doua portii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu