joi, 26 decembrie 2013

Oua umplute cu ciuperci


oua umplute cu ciuperci 
Ingrediente:
- 5 oua;
- 1 ceapa alba;
- 1 lingura mustar;
- 1 lingura unt;
- 1 conserva ciuperci;
- 2 linguri maioneza;
- 2 linguri zeama de lamaie;
- 1 fir ceapa verde;
- sare si piper.
Ciupercile se scurg de zeama si se lasa cateva minute la uscat, stropite cu zeama de lamaie sa nu se innegreasca. Daca sunt prea tari se pot fierbe. Topim untul si calim putin ciupercile si ceapa alba tocata marunt. Lasam la racit, timp in care fierbem ouale pana devin tari (7-10 minute). Curatam ouale, le taiem pe din doua si le scoatem galbenusurile.
Punem toate ingredientele (mai putin ceapa verde) in blender si amestecam pana cand totul devine o pasta fina. Umplem fiecare jumatate de ou cu aceasta pasta, apoi presaram ceapa verde deasupra. 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu