joi, 26 decembrie 2013

Sarmalute in foi de carne


sarmalute-bacon
Ingrediente:
  • 4 escalopuri de vitel;
  • 400 g bacon;
  • 50 g unt;
  • 2 andive mari sau 2 salate mici sau o varza mica;
  • 100 g cascaval;
  • O conserva mica de ciuperci;
  • 1 ceapa;
  • Cimbru, patrunjel;
  • Sare, piper.
Se taie ciupercile felii si se soteaza in putin unt. Baconul se taie felii, se pastreaza 4 dintre ele, iar restul se taie in bucatele. Andivele se taie fidea si se calesc, impreuna cu bacon, cimbru, sare si piper timp de 8 minute. Se lasa la racit si se adauga cascavalul taiat cubulete. Se imparte compozitia astfel rezultata in 4 parti egale. Se bat cu ciocanul escalopurile si se umplu cu amestecul de andive. Se ruleaza si se invelesc in feliile de bacon, se leaga cu ata si se calesc, impreuna cu ciupercile si ceapa tocata marunt in putin unt. Sarmalutele se servesc alaturi de ciupercile sotate, presarate cu patrunjel tocat cat mai fin. 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu