joi, 26 decembrie 2013

Papricas cu pui



Papricas de pui 
Ingrediente:
- 1 kg pulpe pui;
- 1 ardei gras rosu;
- 1 lingura faina;
- 2 foi dafin;
- 1 legatura patrunjel;
- 1 ceapa;
- 200 gr smantana;
- 2 linguri boia dulce;
- 3-4 linguri ulei;
- sare si piper.
Carnea se rumeneste in putin ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul taiat in bucatele mici si lasam pe foc cateva minute. Adaugam si boiaua, punem 1-2 cani cu apa, sare si piper, dafin si lasam sa fiarba la foc mic pana cand este gata carnea.
Cu 10 minute inainte sa stingem focul adaugam smantana amestecata cu faina si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Servim imediat cu patrunjel tocat deasupra. 
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu